Kiábrándítő szőrmék?

Imádom a divatot, szeretem ha 1-1 ruhadarabban van egy kis csavar, de azért bőven akad, amit én is megkérdőjelezek. Igen-igen, én is könnyen elcsábulok sokszor fast-fashion ruhadarabok láttán, még akkor is, ha tudom, biztos hamar kimennek a divatból,de igyekszem egy ideje elsősorban tovább hordható, jól kombinálható alapdarabokat venni. Ezeket mindig könnyű néhány különcebb darabbal, kiegészítővel feldobni.Vannak azonban olyan dolgok most a divatos köztudatban, amiket egyszerűen elítélek; nemcsak hogy nem praktikusak, de inkább talán defektesek, a rájuk költött pénz részemről csak pénzkidobás lenne. Na lássuk:

1. A szőrös szegélyű papucs
A szőrme megjelenése nekem egyenlő azzal,hogy hidegre fordult az idő és magunkra rántjuk a melegebb ruhákat;a szőrmét pedig mellényként vagy kabátként vesszük magunkra elsősorban. Végképp nem így. Ha valamit,ezt biztos nem venném meg. Mi a funkció? Nem tudok elképzelni olyan időjárást, amiben ez hordható. 



2. Színes szőrmekapucni visszafogott színű kabáthoz
Na ez biztos,hogy hamar le fog csengeni. Munkába végképp esélytelen hordani,kicsit sem tudnám komolyan venni,akin ez van. Még egy harmadik színű táska, és máris kakadukinézettel büszkélkedhet a viselője. 


Képtalálat a következőre: „color fur hood women jacket”


3. Obag
Már kikívánkozott belőlem. Rendben, elfogadtam, hogy egy szezont kibírt és beindultak rá az emberek, mert új és sok színben kapható, magyarul mindenki talál hozzá passzoló karaktert, nade komolyan van még, aki mindig beveszi,hogy egyedi lehet ezzel a hihetetlen egyszerű "gumicsodával"? Ha valahol, itt aztán nem érdemes ár-érték arányról sem beszélni. Előre félek, hogy karácsonyra mennyien fognak ilyet kérni és aztán büszkén vonulni az utcán. 






Megjegyzések