Esküvői tapasztalatgyűjtés

Ezeken a hideg estéken nagyon jólesik visszagondolni a nyárra, az esti kinti fröccsözésekre, a napsütésre, a könnyed ruhákra, szalmakalapra, baráti eseményekre, szabadtéri esküvőkre. Az éven több esküvőn is volt szerencsém ott lenni és azt kell mondjam, mindegyik valamiért különleges volt számomra. Együtt mosolyogtam a párokkal, néha együtt könnyeztem, sokat nevettünk és sokszor együtt is izgultunk. Anélkül, hogy tudtak volna róla, valami olyan pluszt tudtak adni nekem eközben, aminek biztos, hogy egyszer majd én is hasznát veszem. Szóval köszönöm; köszönet mindenért.




Összefoglalom nektek néhány pontban , hogy mik azok a dolgok, amikre ráébredtem az éven az esküvők (és előkészületeik) során:

1. A legfontosabb! Az igaz barátaid mindig ott lesznek melletted és támogatni fognak! Kitartanak melletted a legdurvább esküvő előtti hisztijeid során is, akkor is, ha a legabszurdabb dolgokat csinálod vagy mondod. Ők fogják a helyükre tenni az elmozdított asztaldíszeket, kitenni az elfelejtett ültetőkártyákat, megigazítani a ruhádat és amikor eljön a buli ideje, ők lesznek benne a legnagyobb hülyeségekben, legyen az medencébe ugrálás, dance battle vagy héliumos lufival éneklés.








2. Menyasszonyként és vendégként is azt érezheted, hogy végre egybegyűlve látod azokat, akik fontosak neked! Ez szuper!





3. Ha esetleg megkapod a koszorúslány vagy tanú szerepét, viseld azt büszkeséggel! Ez is egy mód arra, hogy még szorosabbra fűzzétek a menyasszonnyal a barátságotokat, szereteteteket. Sokkal több dolgot fogsz így megtapasztalni mellettük, mint gondolnád. Néhány héttel később pedig a legcukibb dolog, egymás kezét szorongatva visszanézni ezeket a képeket és videókat. 



Mi több, a fentiek miatt gyakorlatilag végig bent lehetsz a "backstageben"!






4. Bármi allergiád, ételérzékenységed van, manapság a párok már ezt figyelembe véve állítják össze a menüsort. Ha egy-két sütiről le is kell mondanod, biztosan nem maradsz éhen:)





5. A párismereti quizzel végre olyan dolgokat is megtudhatsz a párról, amiket eddig nem . Ha évek múltán már ciki megkérdezni 1-2 alapvető dolgot, akkor az most biztos kiderül. Úgysincs olyan, aki mindenre tudná a választ.



6. Nem kell zavarban lenned, ha nem tudod, mit adj a párnak. Ha van valami kreatív ötleted, ami beleillik a lagzi tematikájába, hát ne titkold. Viszont nem kell egy 3. pirítóssütő vagy botmixer nekik, hidd el. Tedd inkább a rászánt összeget egy jópofa borítékba és add át nekik egy megfelelő pillanatban. Ez már végképp nem számít cikinek, sőt, számukra ez lesz a leghasznosabb ajándék.



7. Megnyugtató, hogy már nem csak lagzizenék szólhatnak a buliban. Mindegy, hogy zenekar vagy dj játszik, minden korosztályra kell, hogy gondoljanak. A Csavard fel a szőnyeget után jöhet a Rakpart!




8. Bolondmenyasszony. Amikor azt hisszük, hoigy már nem lehet hova fokozni a hangulatot és mindenki pörög, na akkor megjelenik a bolondmenyasszony. Zseniális! Csak nehogy túlzottan rámozduljon az újdonsült férj...:)




9. A vállalhatatlan képek. Nem véletlenül nincs már fotós a buliban éjjel 1-2 után. Persze idővel mindig előkerülnek sunyiban készített fotók és videók, amiket mindenki megígér, hogy megsemmisít, dehát bolondok lennénk. Persze senki sem zsarolni akar velük, egyszerűen csak az este legviccesebb momentumait senki sem törölné szívesen. 




10. A jófej párok gondolnak a vendégek elszállásolására, ezért nem kell félned attól, hogy reggel kell hazagyalogolnod a világvégéről. Szóval kedves friss házasok, köszi ezért!





+1. Végre felveheted azokat a csodálatos ruhákat, amiket amúgy sosem tudnál hordani a hétköznapokon! Hab a tortán, ha ez társul egy  szuper hajjal és sminkkel.







Megjegyzések