A kedvenc divatillusztrátoraim 2016-ra




Az egy dolog, ha valakinek jó a kézügyessége, és az is egy dolog, ha valaki ért a divathoz. Nadehogy mindkettő működjön együttvéve, az már a ritkábbik eset. Ezek a grafikusok, művészek nagyon jó érzékkel rendelkeznek mindkét fent említett terület iránt. Ezek a rajzok engem teljesen magukkal ragadnak a vonalaik könnyed játékával, a képek tökéletességével, igéző színeivel és azzal, hogy akár egy-egy minimális ecsetvonás vagy plecsni is elég tud lenni ahhoz, hogy mi egy teljes képet lássunk! Szuperjók!


Íme a top 5 kedvenc:

HNIllustration:


Holly Nichols igazi trendszetter, aki rengeteg csodálót és követőt tudhat magáénak az Instagramon. Ha nem sajnálod a pénz egy egyedi darabra, akkor biztosan találsz a termékei közt például igazán trendi telefontokokat!



 Chill Zone (Print)



Mekel Illustration:

Ahol könnyen megfér a lágy rózsaszín és a karakteres fekete, mindez akvarellel. Ahol a tollak szinte kötelező elemek. Művészképek, máskor egy képzelt divatbemutató vagy divatfotózás pillanatképei. Röviden ez a Mekel-féle stílus. Az ausztrál designer-illusztrátor éveking tanult ezen a területen, és azóta is megállíthatatlan, most a Vanity Fair a fő referenciája. Érdekes, szerethető.

Nézd meg itt: http://mekel.net/
Vedd meg itt:http://mekel.net/shop
Telefontokok itt: https://www.casetify.com/mekelillustration/collection


feathers2_fb gucci ss16 fashion illustration

Melsys Illustrations:

Párizs, divat, kávé, menyasszony...csak néhány szó a főbb motívumokból, amiket a fent említett Jamel Saliba művésznő termékein találsz. Minden nagyon színes, igazi fiatalos, üdítő. Az árak kicsit borsosak, de a printek biztos, hogy nagyon szerethetőek. Az Etsy oldalán elolvashatjátok, milyen igazi sikersztori az övé. Így kell ezt csinálni:)


 GIRL TALK PART 2


Meganhess:

Elég ha csak a nevét használja, az már önmagában véve is brand. A legnagyobbakkal dolgozhat; hogy csak néhányat említsek: Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Prada, Givenchy... Egyszóval, a lábai előtt hever a világ. Megan főleg a fekete-fehér kombinációval alkot, viszont már tényleg nagyban játszik, nem csak printeket és kisebb tárgyillusztrációkat készít, hanem a lakberendezési tárgyak széles választékát is uralma alá vette. Tálcák, vázák, tányárok, párnák, ezek mind-mind alkotói felületek számára. 


Couture Show  Plate - she wore Prada  COCKTAIL TRAY - The Cocktail Party

Paperfashion:
Katie Rodgers egy fiatal elbűvölő lány, hihetetlen művészi érzékkel megáldva. Kiskora óta az alkotás, festés volt a hobbija, amit azóta magas szintre fejlesztett. Mesébeillő kis kreálmányok az övői, amikor sokszor sematikusabb ecsetvonásokból hihetetlen összképet tudnak alkotni. 

Nézd meg itt: http://paperfashion.net/

Image of Bluebird Gown | Limited Edition Image of D&G Gown | Poster

Megjegyzések