"Könnyed vacsora a Fald Fel Amerikát-ban " :)

Az elmúlt hónap eseményei: Február

"Könnyed vacsora a Fald Fel Amerikát-ban " :)

Miskolc új üdvössége az étteremként és kocsmaszerű szórakozóhelyként is üzemelő Fald fel Amerikát. Tökéletes helyen, a belváros kellős közepén, megfizethető árakkal, finomságokkal. Azt kapjuk, amit várunk, vagy talán még egy fokkal jobbat is! Bő egy hónapja van nyitva és máris imádják. Az étlapon rengeteg tipikus amerikai étel, steakek, hamburger tálak, a könnyedebb ételre vágyóknak saláták.

És akkor hogy mi mit is próbáltunk ki. Egy buffalo és egy double chicken burgert kértünk. A hús helyben sütött, nagyon ízletes és ráadásul vastag,de nem nyers, nincs benne mócsing. A hamburgert aki képes megenni mind, azelőtt le a kalappal, főleg, hogy a legegyszerűbb hamburger is egy jó adag sült krumplival jár. Minden friss,ízletes, egy rossz szavunk nem lehet. Egyedül talán csak arra nehezteltem, hogy a hamburgert paradicsom nélkül kértem, mégis két jókora karika paradicsommal került az asztalomra.

Teljesen tele lettünk, de úgy gondoltuk, ha már itt vagyunk, illene egy desszertet is megkóstolni. Csokis muffint kértünk, ami 3 darab muffint jelent, leöntve csokiöntettel. Ez is nagyon jóízű volt, tökéletes zárása egy vacsorának. Teljesen reális árakkal dolgoznak itt, a végösszeg megérte ezt a nagyon laktató és jóízű vacsit.

Nagyon pozitív benyomást keltettek, biztosan megfordulok még itt párszor,de csak ha farkaséhes leszek:)



Megjegyzések